Atlético Madrid vs Real Madrid Direktsändning

Atlético Madrid vs. Real Madrid Live Stream

Den viktigaste matchen för Real Madrid Femenino hittills kommer att sändas på den största TV-kanalen i Spanien – La 1. Det historiska Madrid-derbyt kommer att vara lättillgängligt att titta på för allmänheten på The First, vilket är fantastiska nyheter för att uppmärksamma denna tävling.Atlético Madrid vs. Real Madrid Live Stream

Innan lagen går ut för uppvärmning inför matchen kommer det att vara en musikföreställning som börjar kl. 20:00 CEST. Det är Ana Mena som kommer att hålla en 45 minuters konsert på Municipal Butarque och evenemanget kommer också att sändas. Finalen startar kl. 22:00 CEST.

”De vet hur viktigt det här är eftersom vi har chansen att vinna en titel i vår första final. Vi kommer från en fantastisk säsong med bra resultat och vi växer som lag. Vi kommer att gå in i finalen med positiv inställning och spelarna är på gott humör och känner sig självsäkra. Känslan är mycket positiv inför denna viktiga match,” säger Alberto Toril under presskonferensen inför cupfinalen.Atlético Madrid Långärmad fotbollströja blå vit