Frakt & Retur

Internationell frakt:

Vi skickar produkter till stora länder runt om i världen. Var god välj det land och den valuta du vill handla in och klicka sedan på uppdatering. Om ditt land inte visas nedan, kolla tillbaka med oss ​​under de kommande månaderna, eftersom vi fortsätter att lägga till länder.

Returpolicy:

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy måste du kontakta oss med returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna. Och se till att alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

Vi testa våra produkter innan vi erbjuder dem till salu. Om du inte kan använda någon av våra produkter, kontakta oss och vi kommer vara trevliga att hjälpa dig. Vi är inte ansvariga för skador på föremål efter användning. Vi hoppas att du tycker om din shopping från oss.