FC Barcelona önskar Lionel Messi all lycka till i hans nya professionella fas

Lionel Messi's move from Barcelona to PSG

Den 5 juni meddelade Jorge Messi, spelarens far och representant, klubbens president Joan Laporta om spelarens beslut att gå med i Inter Miami, trots att han fått ett förslag från Barça, med hänsyn till både FC Barcelonas och Lionel Messis önskan att han återigen ska bära blaugrana.FC Barcelona wishes Lionel Messi the best of luck in his new professional phase
President Laporta förstod och respekterade Messis beslut att vilja tävla i en liga med färre krav, längre bort från rampljuset och det tryck han har varit föremål för under de senaste åren.
Både Joan Laporta och Jorge Messi kom också överens om att samarbeta för att främja en lämplig hyllning från Barças fans för att hedra en fotbollsspelare som har varit, är och alltid kommer att vara älskad av Barça.Barcelonas FC 2023-24