U.S. 2023/24 USWNT hemmaställ

U.S. 202324 USWNT hemmaställ

Top: Vit, Loyal Blue, Hyper Royal, Metallisk Guld
Shorts: Loyal Blue
Strumpor: Vit
U.S. 202324 USWNT hemmaställ
USWNT hemmaställ – som kommer att debutera på planen under de två matcherna mot Republiken Irland den 8 och 11 april i Austin, Texas, och St. Louis – speglar en oväntad tolkning av traditionen att bära vitt hemma och har ett unikt drip paint-teknikmönster.U.S. 2023 24 USWNT hemmaställ
Genom att lyfta fram energin hos USWNT och hur de är olika spelare och personligheter, men alltid förenade, har mönstret med action painting en distinkt placering, vilket gör varje enskild tröja unik. Tröjan har även en karakteristisk gul branding som en hyllning till att laget är fyra gånger världsmästare och kommer att kombineras med blå shorts och vita strumpor.