José Mourinho avslöjar ”djupa känslor” för alla sina tidigare klubbar – utom Tottenham

Den berömda fotbollstränaren José Mourinho har öppnat upp om sina ”djupa känslor” för alla sina tidigare klubbar, förutom Tottenham. I en intervju nyligen avslöjade Mourinho att han känner en speciell koppling till varje klubb han har tränat, men för Tottenham är känslorna inte lika starka.

Mourinho har haft en imponerande tränarkarriär och har tränat några av världens största fotbollsklubbar, inklusive Porto, Chelsea, Inter Milan och Real Madrid. Han har vunnit flera titlar och är välkänd för sin taktiska skicklighet och vinnande inställning.

Men när det gäller Tottenham, verkar Mourinho inte ha samma känslomässiga band. Han beskriver inte klubben som en av sina ”speciella klubbar” och medger att hans känslor för dem inte är lika djupa som för hans tidigare lag.

Det är oklart vad som orsakade denna brist på känslomässig koppling till Tottenham, men Mourinho har tidigare uttryckt sin frustration över lagets prestationer och bristande framgångar under hans tid som tränare där.

I intervjun nämnde Mourinho istället sina tidigare klubbar med stor respekt och hängivenhet. Han pratade om de speciella ögonblicken och minnena som han hade med varje lag och uttryckte sin tacksamhet över möjligheten att ha tränat dem.

Mourinhos relation med Tottenham tog slut på mindre än två år, och han ersattes av en annan tränare. Det verkar som om hans tid i klubben inte kommer att lämna samma intryck som hans tidigare tränaruppdrag.

Trots att Mourinho inte har starka känslor för Tottenham, kommer hans imponerande tränarkarriär och bidrag till fotbollsvärlden att förbli en del av sportens historia. Hans taktiska expertis och vinnande mentalitet kommer säkerligen att uppskattas av fotbollsfans runt om i världen, oavsett vilka klubbar han har tränat.
Tottenham Hotspur F.C 23-24 trojorfotboll
Tottenham Hotspur F.C 23-24 trojorfotboll back

Lämna ett svar