Manchester United 2024/25 säsongens tredjetröja till barn är nu här! Denna replika erbjuder en stilren design med vit kortärmad tröja och svarta korta byxor. Tröjan är perfekt för unga fans som vill visa sitt stöd för Manchester United.

Med den tydliga Manchester United-logotypen på bröstet är detta set både snyggt och funktionellt. Vi erbjuder också custom-alternativ så att du kan få ditt barns namn och nummer tryckt på tröjan, vilket gör den unik och personlig.

Förutom den fantastiska designen och kvaliteten, erbjuder vi gratis frakt vid köp av denna tredjetröja. Köp din Manchester United 2024/25 kids third kit idag och förbered ditt barn för nästa fotbollssäsong med stil och komfort!

Tips om tryck: Om namnet och numret på bilden är exakt vad du vill behöver du inte ange den igen. Om inte, ska du ange önskat namn och nummer.

Tips om tvätt: Det rekommenderas att tvätta fotbollströja för hand. Om du vill använda tvättmaskin, kom ihåg att vända fotbollströja sedan tvätta den. Och fyll maskinen med kallt vatten och använd en mild tvättcykel så att du kan skydda färgerna mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köp din Manchester United 2024/25 barn tredjetröja här”

Du kanske också gillar …