Manchester City bortatröja för barn säsongen 2024/25 är en fantastisk replika som kombinerar stil och komfort. Denna kortärmade tröja, tillsammans med matchande korta byxor, erbjuder en komplett och bekväm outfit för unga fans. Tröjan har en modern design med klubbens färger och emblem, vilket gör den perfekt för att visa stöd för laget både på och utanför planen. Till barn, denna bortatröja har anpassningsmöjligheter så att varje liten supporter kan få sitt namn och nummer på ryggen. Köp nu och njut av gratis frakt. Ge ditt barn chansen att bära Manchester Citys 2024/25 bortatröja och känna sig som en del av laget!

Tips om tryck: Om namnet och numret på bilden är exakt vad du vill behöver du inte ange den igen. Om inte, ska du ange önskat namn och nummer.

Tips om tvätt: Det rekommenderas att tvätta fotbollströja för hand. Om du vill använda tvättmaskin, kom ihåg att vända fotbollströja sedan tvätta den. Och fyll maskinen med kallt vatten och använd en mild tvättcykel så att du kan skydda färgerna mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fotbollströja Barn Manchester City Bortatröja 2024/25 Kortärmad + Korta byxor”

Du kanske också gillar …