Manchester Citys Tredjetröja för barn säsongen 2024/25 är nu tillgänglig! Denna replika har en elegant rödbrun färg och kommer som ett set med kortärmad tröja och korta byxor. Perfekt för unga fans som vill visa sitt stöd för laget med stil.

Tröjan har en modern design och är tillverkad av högkvalitativa material som ger komfort och hållbarhet under hela säsongen. Det ikoniska Manchester City-emblemet är stolt placerat på bröstet, vilket gör att dina barn kan känna sig som en del av laget.

Erbjuder även gratis frakt på alla beställningar och möjligheten att lägga till custom detaljer för en personlig touch. Köp din Manchester City 2024/25 tredjetröja till barn idag och låt de unga supportrarna visa sin passion för fotboll i den senaste klubbdräkten!

Du kanske också gillar FC Bayern Mnichov 2024/25 Dětský Brankářský dres.

Tips om tryck: Om namnet och numret på bilden är exakt vad du vill behöver du inte ange den igen. Om inte, ska du ange önskat namn och nummer.

Tips om tvätt: Det rekommenderas att tvätta fotbollströja för hand. Om du vill använda tvättmaskin, kom ihåg att vända fotbollströja sedan tvätta den. Och fyll maskinen med kallt vatten och använd en mild tvättcykel så att du kan skydda färgerna mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Manchester City 2024/25 Tredjetröja för Barn”